May 18, 2007, 4:29 PM

Наивни 

  Poetry
584 0 1

Ах, как наивни сме жените и колко
крехки пред света,за топли думи
продаваме душите си, за нежни ласки
си изгубваме ума. После плачем и се питаме:
"Защо повярвах в това"! и пак, и пак отричаме,
че има обич на света.
... Но ето, пак погален е слуха ни, трепва нещо в нощта,
забравяме, че има лоши думи и пак за нас е жива любовта! 

© Меги Ризова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??