Jul 11, 2012, 11:26 AM

Най 

  Poetry » Love
632 0 0

Ти си топлината, която всеки ден прегръщам, 
ти си искрата, която към живот ме връща,
когато се събуждам поредна сутрин сам
и сърцето тъжно забравя ритъма от срам.

Защо са думи, очите щом сами говорят, 
докога ще сме разумни - ръцете вече молят.
С магнетичното привличане устните ни съхнат, 
как не обичаме желанията ни да въздъхват.

Ела във моята длан, извивай се по нея,
да те галя искам само, не спирам да копнея.
Желая те с дъха си, невъзможно се разкъсам,
търся твоя след съня си, навсякъде претърсвам.

Омаян съм от твоите думи в приказка една, 
сновяща помежду ни най-нежната жена.
Най-любвеобилната от всички, това си ти, 
и най-силната горяща от огнените дори.

Най-важното място на света е твоята ръка. 
Най-хубавият сън  - до теб да съм е мечта.
Най-сладостният миг - за теб когато съм велик.
Най-желаните слова, изречените с романтика.

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??