Feb 12, 2014, 4:46 PM

Най-ценното 

  Poetry » Humour
455 0 0

В компания досаден самохвалко
се хвали с прадедите си. Накрая
Марк Твен не издържал и казал; „Жалко
за славните деди... Да Ви призная,

напомняте ми вие на картоф!”
„Защо така?” досадникът попитал
надявайки се този апостроф
да бъде пак в прослава на дедите.

„Защото, виждам, и при Вас, Съдбата
най-ценното е скрила под земята!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??