Jul 25, 2019, 8:00 AM

Най-чудният филм 

  Poetry
1012 4 2

Сама режисирам филма-Живот...
За грешния избор скъпо си плащам.
Приятел двуличен, фалшива любов...
Епизодичните роли свършват все някога...

 

Сама определям "правилно", "грешно"...
Тя, безпощадната съвест, ме съди.
А в моя сценарий Любов и Човечност

в главните роли до края ще бъдат.

 

Но филмът "Живот" все някога свършва...
С изискан поклон ще сляза от сцената.
Усмихната. Скришом сълза ще избърша.
Най-чудния филм създадох... За себе си...

 

© ВАНЯ СТАТЕВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??