Jun 1, 2010, 5:38 PM

Най-истинската радост 

  Poetry » Other
666 1 11

Най-истинската радост са децата.

От тях се учим всеки ден на вяра -

да бъдем себе си дори в тълпата

и да мечтаем смело за награди...

Ръцете им ни дават тази нежност,

която неподправено говори,

очите им преливат от надежда,

побрали свободата на простора...

И винаги ни чакат на вратата,

отворили душите си богати!

 

Най-истинското щастие са децата -

благословия Божия и свята.

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??