May 15, 2015, 8:59 PM  

Най-красивата 

  Poetry » Love
596 0 2

          НАЙ- КРАСИВАТА


Любовта е майсторът - художник дето,
от палитрата с най-красиви цветове,
с замах рисува на жената по лицето
звезди искрящи, слънце и море!

 

Както никога, тя така се преобразява,
че като звездите засияват ù очите,
и сякаш слънце на лицето ù изгрява,
на вълните морски заприличат ù косите!

  

Истинската любов щом жената озарява

най-красивата в миг се превръща  тя,
за този, който с обичта си я заразява -
и за него е единствената на света!

 

Момичета, от мен добре го запомнете,
че най-красива е любимата жена,
за нея ненужен  е  грима  на лицето,
за да блесне то със сияйна красота!

 

Покори ли ни любовта на мъж любим,
ставаме най-красивите жени, додето
успеем умело чувствата да съхраним,
не само своите, но и неговите във сърцето!

 

 

Калина Влади / KB  BBB / 12.05.2015

© Калина Влади All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??