Mar 8, 2007, 4:11 PM

най-красивото име - Жена 

  Poetry
10665 0 17
Цвят Давидов съм,
потомка на първата Ева.
Клонка Адамова,
от нежност разцъфнала.
Плът от плътта му,
за да съм вярна.
И кост от костта му,
да съм  отдадена.
С болка обичам и раждам,
а мъжът ме владее.
И когато му се вричам,
в погледа ми светлее.
С мене се радва небето,
във дъга слива лъчите,
когато с любов пее сърцето,
греят звездици в очите.
Господи, друга не искам да бъда!
Стига ми само това...
клонка, която разцъфва
с най-красивото име - ЖЕНА!

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??