May 11, 2008, 4:26 PM

Най-красивото ми даде 

  Poetry » Love
834 0 13
Даде ми простори
необятни и една
безкрайна синева.
Даде ми силата
да възкръсна жив,
прероден във светлина.
Най-желаното ми даде -
с теб, чувствена жена,
да намеря пътя
водещ към вечността,
да чезна в тръпка
сладостно-горчива,
душата ми щастлива
от нежност да прелива,
за теб прекрасни
думи да изричам.
Най-красивото ми даде -
чувството, че съм обичан.
Сърцето си слушай,
ти със мен бъди.
Слънцето за нас
изгрява и нека
любовта да победи.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??