Jan 5, 2007, 12:40 PM

Най-обичам 

  Poetry
1419 0 11

 

Най-обичам с теб да си играя,

да разрошвам нежно твоята коса,

после тънки плитки да си правя,

и да те целувам по врата.

 

Най-обичам като седна,

да поставиш ти глава на мойте колене,

лицето ти да галя, да те гледам,

закачливо да пощипвам твоето носле.

 

Най-обичам да рисувам,

сърца по голото ти тяло,

после лекичко да ги целувам,

блаженно чувство да те е обляло.

 

Най-обичам когато тихо музиката пуснеш,

да стъпиш върху моите крака,

с ръце към себе си да ме притиснеш,

и дълго да танцуваме така.

 

Най-обичам когато легнеш върху мене,

и ми зашептиш с нежен глас,

корем в корем да са допрени,

ти издишваш - вдишвам аз.

 

Най-обичам с тебе да заспивам,

в прегръдките ти да се будя сутринта,

вечен огън в тебе да откривам,

най-обичам тебе на света.

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??