Mar 17, 2013, 11:02 PM

Най-силните крила 

  Poetry » Other
701 0 11

НАЙ-СИЛНИТЕ КРИЛА

 

                                      На К.

 

В живота ми навреме ти дойде,

преди от болката сърцето да се пръсне,

в прегръдката си бащина го взе,

където като феникс да възкръсне!

 

Душата ти с най-силните крила

от земните окови ме извежда

и днес съм твоя светла дъщеря,

на теб се врекла с обич и надежда!

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??