НАЙ-СИЛНИТЕ КРИЛА
На К.
В живота ми навреме ти дойде,
преди от болката сърцето да се пръсне,
в прегръдката си бащина го взе,
където като феникс да възкръсне!
Душата ти с най-силните крила
от земните окови ме извежда
и днес съм твоя светла дъщеря,
на теб се врекла с обич и надежда!
© Христина Радомирова Всички права запазени