"Най- същественото е невидимо за очите" ( Екзюпери)
Щастието се чувства и се носи отвътре,
то е отвъд нещата, но кой казва и че не
може да се види, да се чуе и докосне...
Сърцето и любовта в него всичко могат!
Днес виждам щастието ти,
в очите, душата, делата ти
и виждайки те да се усмихваш
с теб се смея от вълнение!
Ще ме попиташ - Има ли причина?
А аз ще попитам сърцето си в твоето.
И знам, че знаеш отговора, но
погледни ме в очите и ще видиш,
че усмивката ти, денят ми осветява.
Тогава ще разбереш, че чувствам същото
Ще почувстваш как ме усмихваш...
и това усещане, че аз мога да те усмихна
Бог знае, е моята истинска радост.
Ти си моята радост! И това че се
обичаме е нашия живот и щастие...
Обичам те..., моя безкрайна усмивка!
© Лили Вълчева All rights reserved.