Jul 23, 2013, 9:36 PM

Най-точно 

  Poetry
493 0 0

според рапорта
всичко е точно
налично
по-точно
от мерника
на най-добрия
стрелец
без да се уточнява
фамилия
и дата на раждане
времето
е най-краткият път
от точка 
до точка 
и без да е нужен
по-специален
механизъм
стрелките
се движат по ос
която напредва
единствено
когато
се забива
все по-навътре

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??