Nov 16, 2016, 1:50 PM

Най знае... 

  Poetry » Phylosophy, Civilian, East forms
414 0 1

Само народ, бил
най задълго под чужди
робства, най знае

 

що е то страдание
и що - състрадание...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??