Nov 23, 2013, 10:19 PM

Накратко 

  Poetry » Love
685 0 0

Накратко

Душата си ти дадох на тепсия,
а ти изплю се върху нея 
и ми каза да я скрия.
А що бутилки съм изпила,
лицето ти за да изтрия...
Не ме питай, 
няма да ти го разкрия.

© Зорница Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??