Dec 22, 2013, 2:00 PM  

Налей 

  Poetry » Love
488 0 0

          НАЛЕЙ

 

От черни мисли са орисани –

платната на кораба Любов.

И  минават дните слисани.

Кой да чуе любовния ми зов?

 

Самотен оставам ден и нощ,

още чакам вятър за мене.

Ти си талисмана добър или лош.

Ти си буря и слънчево време.

 

През теб минава пътят за ада и рая.

Питието си, което искам да пия.

За мене си кръст и Голгота, го зная.

 

... Налей, Кръчмарю, по една ракия!

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??