НАЛЕЙ МИ ВЯРА
На Цвети
Честит да е рожденият ти ден!
Усмихваш ни се като нежно цвете.
Светът се смее пролетно зелен,
а слънцето в зениците ти свети.
И иска точно днес да те дари
с искряща лъчезарност за награда.
Емоции щастливи, не пари,
ни карат да сме радостни и млади.
И нека те прегърне щедро Бог,
до рамото ти мъж да се въздигне,
да тръгнете по пътя си широк
във който никой няма да ви стигне.
Сега ти вяра в чашите налей,
наздравица да вдигнем със надежда!
Бъди ми здрава ти и век живей,
но винаги на тридесет изглеждай!
22.04.2015
© Мария Панайотова All rights reserved.
Благодаря ви - и от мое, и от нейно име!