Jun 30, 2006, 10:03 PM

***Нали 

  Poetry
829 0 11
“Хайде!” – крещиш
“Какво пълзиш в ниското!
Я виж,
за теб е недостижимо и близкото.”

Отговарям ти: “ Болен съм, няма лек,
не съм свикнал да вървя с краката си…
Аз съм един сакат човек.
Нали ли ти дадох крилата си!”

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??