Oct 25, 2011, 4:56 PM

Наливай 

  Poetry
920 0 16

Налей ми чаша

Не с горчилка 

Налей ми чаша

Не с тъга

От тях си пийвах

До сега

Налей ми нещо

Топло

Нека да искри

Семпло

Но да не горчи

Не се скъпи

Наливай смело

Ще се напия

Но умело

Налей ми нежност

Капчица една

И малко светлина

Добави и доброта

Три капчици любов

Ще съм готов

Градус топлинка сложи

Капчица роса росни

Ще пия до отмала

Подай бокала

Наздраве

Отпивам обич

Душата ми е цяла

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??