Apr 23, 2007, 3:27 PM

Наливай чашата догоре... 

  Poetry
693 0 5
 

Наливай тази вечер чашата догоре...

Напий ме, не жали ме!

С цигарата душата прогори

а после отминавай, остави ме!!!


Наливай, наливай и не спирай,

тази вечер съм твоя мъченица,

Наливай, но следите не отмивай,

затвори ме в клетка като птица...


Безжалостно мъчи ме, мъчи ме

и нека пак сърцето по теб да тъжи...

Без вяра, без страст, люби ме, люби ме,

гледай ме в очите, но мълчи...


Мълчи, тоз наш миг е последен и край,

когато видиш, че отивам си, отново чашата налей...

Изпий, изпий душата до  последно, до безкрай...

а после мъката си в чашата излей...


Наливай, наливай чашата догоре...

Напий ме, не жали ме...

Главата нежно повдигам нагоре

и през сълзи изричам твоето име!!!...
 
23.04.2007               ***Vampire_Blood_Kiss***

© Йоанна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??