Mar 23, 2011, 9:20 PM

Намеците ми... 

  Poetry » Other
524 0 0

Нищо повече не ти дължа...
Ти си като лимон
сред миражи от цветя...
Ако разбираш намеците ми...
Тогава разбери това -
ще видиш какво е да си прима,
ама в някой друг живот.
Слагам те в кашоните си
и те запечатвам...
Поредния колет, за който
продължение ще има,
защото знаеш ли какво,
аз съм тук
и няма никога да си замина!!!

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??