Dec 6, 2006, 4:25 PM

Намерих те 

  Poetry
830 2 3
Намерих те! Не искам да те пускам....
Щастлива съм, когато си до мен,
Обичам нощем в тебе да се гушкам,
И в мислите ми да си всеки ден...

Намерих те! Не се страхувам вече...
Сърцето си поднасям ти с любов,
Сега тъжа, че си далече,
Но върнеш ли се: време - цял живот...

Намерих те! Не съжалявам, че се влюбих...
Не мога да открия думи за това,
Което в момента ми се случва,
За теб, за мен и обичта...

Намерих те! И моля те, не си отивай,
До мен завинаги бъди...
Обичам те, не го и крия,
Мечтите си на теб дарих!

© Прекрасна Земя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ще прозвучи, ще прозвучи, "когато му дойде времето" важно е чувството!
    Не се обезкуражавай от забележките, но се вслушвай в тях, има какво да научиш.
  • Щастие
    Поздрав!
  • добро е!нз за другите,но направо проникна в мен!
    6
Random works
: ??:??