May 6, 2010, 8:44 AM

Намерих Те! 

  Poetry » Love
644 0 2

Какво ли аз във теб намерих,
с какво ли ти ме завладя.
Какво ли има вътре в тебе,
което в други не видях?

Очите, косата ли, осанката ти снажна...
или зад всичко това
там просто имаше душа.

За твоята милувка аз копнея,
за твоята усмивка на уста.
Защото знай, че Ти си 
нещото, което търсех досега!

Намерих Те...
защо ли чак сега?

© Гери Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??