Намерих те
Вървях, падах, плаках,
копнях, ставах
и пак тръгвах.
Тръгвах към теб.
Вървях, търсех те.
И те открих.
И те открих.
Теб открих, любов.
Истинската.
И последната.
©Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов All rights reserved.