Feb 6, 2022, 1:39 PM

Намерили му цаката 

  Poetry
143 0 2

I. Вид възход

 

Достигна в кариерата си

                                  апогей

като  ... гей!

 

 

II. Самозванецът

 

Липсата на призвание,

компенсира със звание.

Понеже в културата бе аналфабет,

сам притури към името си -

                    "изкуствовед".

 

 

III. Изкласилата

 

Дама! Явно, няма данни

                    за актриса.

Ала с постоянство тъпо,

с туй, което е под пъпа,

тя сценично

                     изкласи.

 

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??