Dec 25, 2015, 4:32 PM

Намирам те във всеки атом тишина 

  Poetry » Love
452 0 1

Обичам да гледам сурови изгреви

и да закусвам с мислите ти.

Да рисувам полуголи истини

по контура на рамото ти.

И мъглите обичам,

приседнали до прозореца,

как лесно забавят времето

до мига на раздялата ни.

© Ле Бед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??