Oct 14, 2018, 12:47 PM

Нано 

  Poetry » Love
679 11 13

С протегнати ръце, ще се разминем.
И само с миг, все пак ще закъснеем.
Животът ще е няма пантомима,
в която търсим, молим се, копнеем.

 

Усещам те в зова на тишината,
в надеждата животът да е честен.
А виж ни: лабиринта на телата
изследваме за начин да излезем.

 

С настръхнали души, ще се загубим.
Със чакащи очи, ще се забравим.
И без да знаем даже, че сме влюбени,
сърцата си ще сплитаме докрая.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??