Jan 16, 2009, 12:27 PM

написано на гърба на небето 

  Poetry » Other
726 0 7

с нищо
не съм
ти
полезен,
не мога
да те
накарам
да си по-добре,
не мога да
те спася от
земетресение,
и не мога
да ти помогна
да летиш,


но мога
да те обичам.
пък.

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??