Apr 2, 2008, 11:04 AM

Напластени неща 

  Poetry » Phylosophy
677 0 12
Напластени неща
и лица,
и събития
към деня ми
отварят огромни очи.
Търсят себе си там
и говорят открито
с най-директните думи
за онези мечти;
за онези приятели,
влезли през прага
на дома,
в който бях засадила любов;
за онези пътеки,
по които направих
своя
пълен с триумфи
и провали
живот!...

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??