Dec 16, 2009, 10:53 AM

Напомни ми да му кажа 

  Poetry » Love
705 0 3

Напомни ми тази вечер да му кажа

защо при мене веч не идва музата...

Защо ли нощем не заспивам,

в съня си тебе или него прерисувам,

за кого мечтая и умирам,

дали във точка гледам и будувам...

...

Недей да ме наричаш скитница,

все някога ще се завърна...

Непосмяла да поиска прошка,

ще те погледна плахо и ще те прегърна...

Не се вини, че не оставаш,

не очаквах да ме искаш, щом съм ничия.

Ще ме отложиш като късен спомен,

запечатан с простото Обичам те...

...

и  когато пак погледнеш право към звездите,

дори забравил, че си друг,

ще ме откриеш уж във висините,

ала осъмнала до тебе... Тук!

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • А аз не спирам да откривам нови и нови неща в теб. Невероятна си!
  • " не очаквам да ме искаш щом съм ничия"
    Много ми хареса!
  • "ще ме откриеш уж във висините,
    ала осъмнала до тебе... Тук!"
    Много е хубаво, Деси!
    Ще те открие!
Random works
: ??:??