Feb 7, 2010, 5:43 PM

Напомних си 

  Poetry » Phylosophy
676 0 10

Напомних си, че мога да обичам,

че смисълът вирее в любовта

и всяка неочаквана себичност

донася само студ и самота...

Напомних си, че мога да прощавам

и прошката е сила в този свят,

където всяко чувство се продава

по-евтино от  късче топъл хляб.

Напомних си, че мога да раздавам

съкровища от своята душа

и въпреки това да ми остава,

да съм богата без да ме е страх.

Напомних си и вече се усмихвам.

Изтривам всяка глупава сълза...

Тревогата отново ще утихне

и аз ще тръгна с вдигата глава!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??