Светица ли е тоз живот? Най-тежката игра-заблуда.
На слепите да бъдеш роб. Извечната духовна лудост.
А грешни ли са две тела? И допира им в таз обител?
Осъдени за куп дела. От незримия над тях Учител.
Душица ли е тоз живот? Най-тленната сълза-пътека.
В отвъдното да търсиш брод. Измислена в съня утеха.
А светят ли дори слънца? И топлят ли душевни струни?
Спомен от едни деца... потънал във самотни думи.
Но светица ли е тоз живот? Най-тежката игра-заблуда.
Да обичаш истински до гроб. И напразно да останеш влюбен!
© Аз All rights reserved.