Nov 27, 2006, 3:50 PM

Напред 

  Poetry
596 0 3
Когато буря връхлети
и подкосят ти се краката,
когато болката тупти,
тупти и слива се с душата...

Недей да падаш, потърпи...
След миг ще светне пак луната!
След миг по-силен ще си ти!

Ще тръгнеш с нощните лъчи
към бъдеще по-светло и добро,
към нова, истинска любов!

Така че днес не падай духом!
                            Не плачи!
Усмихвай се през болката,
                     но пак тръгни!

Аз сигурна съм, ще успееш ти
и утре пак светът ти пълен ще е със мечти!
Обичай, вярвай, продължи!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??