Обстоятелствата теглят ме надолу,
потъвам в отчаянието на самотата,
надеждата бледнее, нямам воля,
воля да преборя си съдбата.
Но трябва! Сили трябва да намеря!
Драконовски сили - да изплувам.
И вярвам, ще успея,
ще намеря смисъл, за да съществувам!
За мен сама да го направя аз не мога,
прекалено малко себе си обичам,
но пред свидетеля ми, Бога,
в обичта, във близките се вричам!
Тя силата неземна ми дарява,
в успеха на това си начинание да вярвам,
обичта ми винаги ме окрилява,
да плувам аз нагоре трябва!
Нагоре и напред - стремежът мой!
Труден път избрах си, труден,
ала не ще да се предам без бой,
не ще последната надежда да изгубя!
© Мира All rights reserved.