Mar 15, 2020, 11:37 AM  

Коронавирусът ще скършим - песен за казачок 

  Poetry » Humour
558 1 0

КОРОНАВИРУСЪТ ЩЕ СКЪРШИМ ~ песен за казачок ~

(хумор и оптимизъм)
Автор – Величка Николова – Литатру

 

Вирус красен и прекрасен
е с корона на главата.
Как се пръкна тъй опасен?!
Кой го пусна на земята?!

Ха, ха, ха, хи, хи, хи,
как се пръкна на земята?! (2 пъти)

Той не крачи, не се влачи,
а лети със скорост бесна
и с короната чудесна
цялата земя ни блесна.

Ха, ха, ха, хи, хи, хи,
той лети със скорост бесна.
Ха, ха, ха, хи, хи, хи,
цялата земя ни блесна.

Тя блести, а ние гаснем.
С антивирус да го фраснем –
да загине, да се скърши,
иначе той нас ще свърши!

Ха, ха, ха, хи, хи, хи,
с антивирус ще го фраснем!
Казачок, казачок,
с антивирус ще угасне!

 

14 март 2020 (събота)
08 ч.
България, София
Литатру

© Величка Богданова - Литатру All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??