Jul 18, 2007, 10:42 PM

Наранена 

  Poetry
1309 0 0

Наранена съм сега!
Колко мъки изтърпях,
колко болки преживях,
за да бъда с теб сега.

Ти със мен се подигра,
сякаш съм човек без чувства,
сякаш съм парцал, с който да измиеш,
сякаш съм боклук, който да изхвърлиш.

Нарани ме ти жестоко.
Загубих вяра в любовта
и със сълзи на очи, сърцето ми крещи:
''Наранено съм сега!''

© Дияна Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??