Oct 8, 2008, 9:38 PM

Наранена 

  Poetry » Love
818 0 2

Е, добре. Не дойде. А аз толкова чаках.

Толкоз болно ми стана, че дори се разплаках.

След това те видях, притаена във мрака.

Ти дори бе забравил, че там някой те чака.

Колко ли ме презираш, щом дори не заслужех

миг от твоето внимание, просто няколко думи.

Много малко ми трябва за да бъда щастлива -

един жест, един поглед, една дума красива.

© Бояна Драгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??