Jul 10, 2008, 4:48 PM

Наранено сърце 

  Poetry » Love
2855 1 1
Защо си тръгна ти от мен, защо сърцето ми разби?
Тръгна и ми каза ''искам да останем приятели добри''!
Сърцето ми се разтуптя и падна на бузата сълза!
Мечтите ми в миг угаснаха и пропадна в бездна моята душа.
Счупи се на малки стъкълца, разби се моята мечта и пак намразих любовта.
За тебе бих умряла, живота си аз бих дала, но ти не ме разбра, остави ме сама, 
бавно да умирам във тъга.
Оставам аз с надеждата една, 
че ще чувствам любовта - така, както чувствам болката сега!

© Десислава Алексиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??