Nov 29, 2006, 8:02 PM

Нарисувай ме 

  Poetry
1196 0 10
Нарисувай ме на лист хартия,
а после в рамка го сложи,
нарисувай ме най-вярната със тия
най-лъжливите очи.

Но ти ме нарисувай като цвете,
като приказна икона от съня,
нарисувай, че протягам си ръцете
твойте длани за да уловя.

Нарисувай ме най-истинска и пряма,
каквато никога не бях,
и в очите обичта голяма,
която тъй безгрижно пропилях.

Така поне ще се любуваш
на таз жена, която мислеше че съм,
тогава няма да е нужно пак да се преструваш,
че аз обичам те единствено на сън.

© Искра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??