Aug 31, 2008, 11:19 PM

Нарисувайте ми 

  Poetry » Other
700 0 12
Нарисувайте ми приказното лято
и устните порочни на греха,
и червея, от ябълка излязъл,
вкусил сам на пролетта вкуса.

Нарисувайте ми чудни водопади
и момиче, къпещо се в тях,
с коса по-дълга от живота,
красотата вливащо във тях.

Нарисувайте ми ягода червена,
като слънце светеща дори,
и листата - облаци дъждовни,
да закриват мойта синева.

Нарисувайте ми сбъднати мечтите,
към които толкоз се стремя,
а изтрийте и леда в душите,
който бавно тегли към смъртта.

© Иван Русланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??