Деца на новото време...
Виждам ви!
Прегърнали сами
себе си - стоите
и гледате в нищото.
Очите ви не виждат.
Душата ви не чувства.
Само мозъкът предлага
измислици, които
никой не иска да чуе.
Не можете да хванете
Живота - той ви се изплъзва,
а и вие всъщност
не го и искате...
Такъв, какъвто е.
Разбирам ви!
© Зорница Аламанчева All rights reserved.