Dec 14, 2007, 9:15 PM

Наркоза инжектирай в сърцето 

  Poetry » Love
879 0 36

Докато фарът на сърцето ми струеше 
с тъй нужната за двама светлина,
морето - обич тихо в мене стенеше...
В прибоя търсеше то своята вина.

Разбрах - такава нямам!
Единствената моя грешка бе,
че много силно се раздадох
на тебе цялата, но ти на мене - не.

Сега... наркоза инжектирай във сърцето- 
дано от болката се укроти и не боли.
Гори ме то, а ударите в него
са земетръсни в моите гърди.

Целувките ми вече се прощават
с вкуса на ледените ти следи.
Ще спрат очите ми да напояват,

последно щом сърцето изтупти.

Прахта от снимката с ресници ще избърша,
в килера на Душата да стои.
Ще бъде там сред всичките любови...
от болка То на две се раздели.

Забрава - паяжина нека ги обвие.
Ключът- сърце ще хвърля в дълбини!
Закърпена с надежда ще поема
по пътя си към по-добрите дни!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??