Nov 1, 2016, 9:56 AM

Народният будител 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
396 0 0

                                                                       себе си дава

 

                                                                и в даване всички и 

 

                                                                   днес  насърчава

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??