Apr 23, 2009, 10:24 AM

Нашата обич 

  Poetry
968 0 19

На лято ухаеш,

на слънце и вятър,

на птици в безкрая,

на медена пита,

на синьо небе,

на цвете в полята,

от бистър поток

на вода ненапита.


И пак те намирам

във всичко край мене,

когато съм твоя

усещам се жива,

докосвам мечтите

и с теб сме пленени,

от нашата обич -

свободна и дива.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??