Mar 31, 2019, 8:58 PM

Нашите трепети 

  Poetry » Love
433 0 1

Да се събудя, и да съм гушната,

не съм се чувствала така преди,

да съм лека, и отпусната,

легнала на твоите гърди!

 

Меките завивки галят ни,

а ти докосваш, и палиш в мен пожар,

телата в миг изгарят ни,

аз съм твоята красавица, а ти си моят нежен звяр! 

 

Запалил си за нас камина,

налял си вино в чаши,

кажи ми как да си замина,

като тези трепети са само наши! 

 

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много нежност и топлина. Прекрасно е !
    Поздрави !
Random works
: ??:??