Apr 4, 2006, 9:04 AM

Наслада 

  Poetry
646 0 0

Спи булевардът след дългия ден,

а ти тихичко спиш, сгушена до мен.

Тихо е навън, а шумно вътре в мен,

чувства се борят, като че ли са в плен.

Така с наведена глава на моето рамо,

с коси разпилени, приличаш на дете,

ах, сълзи напират в моето сърце.

От тази гледка ненагледна ме боли,

красива си, спи, спи… няма никога

да ти се наситя, няма никога

да спра да те обичам…

Няма да спя, не мога да се насладя.

© Нана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??