Jul 15, 2010, 9:42 AM

Настроение 

  Poetry » Other
419 0 1

Тъжна и бавна мелодия

разбива сърцето ми

на милион плачещи сферички.

Зелени луни

закриват с воал лицата си

и яхват

озъбени черни кучета.

Болката

бодли на кактус

забива в сърцето ми

и го оглозгва.

Звукът се процежда

като лунен лъч

през счупен прозорец

на празна и прашна стая.

Мастиленосини сълзи

рисуват любов

по белия лист на надеждата.

Вземи ги!

Те са моят подарък

за ТЕБ!

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??