Apr 27, 2011, 10:53 PM

Настроение ( хайку) 

  Poetry » East forms
698 0 5

 

 

Неподвижна съм
като течност във чаша.
Чакам само теб.


Орех костелив.
Оставам със надежда
да ме разчупиш.


Пъпка в полето
жадуваща промяна.
Синя прегръдка.


Лекомислена
перверзна пеперуда.
Луната шепне!

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??