Feb 22, 2012, 11:21 PM

Насън 

  Poetry » Love
550 0 6

                                             на Д. М.

 

Само във съня си съм със тебе.

В нощите  си търся обич луда.

Всички други чувства непотребни

в битието са като заблуда.

 

Щом очи затворя, те целувам.

Истински си. Топъл. Верен. Искрен.

Само в любовта си съществувам.

Нежна. Състрадателна. И чиста.

 

Твоя сянка съм. Прозрачно-синя.

Следвам те във транс. И те обичам.

Предана съм ти. Единствена. Робиня.

И от всичко свое се отричам.

 

А когато се разсъмне тихо,

светлото мечтите ми ранява.

Ти си тръгваш. Имам само стихове,

тъжни като болка незабравена.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??