Aug 20, 2017, 2:46 PM

Насърчително за кича 

  Poetry » Humour
614 1 0

За кича насърчителни неща да кажем,

това е начинът с него да поспорим.

За кича увлекателно да лъжем

или паметно вглъбени да мълчим.

 

За кича опаката длан се гледа

и невероятното подава ни ръка.

За кича предразполага лична вр`eда,

пренареждане от естетическа страна.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??